iyi günler,
2 gündür anlamsızca sistemin lisans vermesini anlamaya çalışıyorum.
Lisans sayfasına girdiğimde lisans süresi bu şekilde gözüküyor. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim ?
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 11:23
iyi günler,
2 gündür anlamsızca sistemin lisans vermesini anlamaya çalışıyorum.
Lisans sayfasına girdiğimde lisans süresi bu şekilde gözüküyor. Acaba bunu nasıl düzeltebilirim ?
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 11:52
Merhaba, aynı sorunu yaşamıştım.
Destek talebi oluşturdum ve yetkililer detaylı inceleme yaptıklarını, sorunun dil dosyasından kaynaklandığını söylemişlerdi.
Orijinal dil dosyasını kullanıp deneyin isterseniz.
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 12:06
Merhaba, aynı sorunu yaşamıştım.
Destek talebi oluşturdum ve yetkililer detaylı inceleme yaptıklarını, sorunun dil dosyasından kaynaklandığını söylemişlerdi.
Orijinal dil dosyasını kullanıp deneyin isterseniz.
Malesef orjinal dili ufak bir yanlışıkla değiştirmiştim. Yani ingilizceye dönüştürsem bile Türkçe kalıyor.
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 12:29
Dil dosyası sorunu değil. IPS lisans yönetimini değiştirdi
Lisansınız pasif durumdaysa yani o uyarı çıkıyor.
Bende de oldu lisansı güncelleyince düzeldi. IPS yeni sisteme geçtiğinde beri böyle. IPB4 ve sonrasında lisans anahtarımızı sadece bir kere kullanabileceğiz.
Dil dosyasıyla uyarıyı gizlemişler.
İngilizce dil dosyasını düzeltmek için burada anlatılmıştır
http://www.ipbaccess...dili-sifirlama/
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 12:47
Dil dosyası sorunu değil. IPS lisans yönetimini değiştirdi
Lisansınız pasif durumdaysa yani o uyarı çıkıyor.
Bende de oldu lisansı güncelleyince düzeldi. IPS yeni sisteme geçtiğinde beri böyle. IPB4 ve sonrasında lisans anahtarımızı sadece bir kere kullanabileceğiz.
Dil dosyasıyla uyarıyı gizlemişler.
İngilizce dil dosyasını düzeltmek için burada anlatılmıştır
Yeni lisans almam mı gerekiyor yani hocam ? Bildiğiniz gibi lisans farklı bir domaine kayıtlıydı
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 12:52
Gerekmiyor.
Lisansınızın 6 aylık aktif dönemi bittiyse lisans anahtarınızın kullanım süresi dolmuş oluyor.
Güncelleme yaparsanız 6 aylık yeni bir lisans anahtarınız olur.
Bir domainde lisans anahtarınızı aktif ettiğinizde onu artık başka bir domainde kullanamazsınız.
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 12:59
Gerekmiyor.
Lisansınızın 6 aylık aktif dönemi bittiyse lisans anahtarınızın kullanım süresi dolmuş oluyor.
Güncelleme yaparsanız 6 aylık yeni bir lisans anahtarınız olur.
Bir domainde lisans anahtarınızı aktif ettiğinizde onu artık başka bir domainde kullanamazsınız.
Peki bu güncellemeyi nasıl yapabilirim. İPB lisansımı footballmanagertr.com domainin üzerine almıştım daha sonra sizin yardımınız ile fmturkiye.net üzerine taşıdık. Bu sorunu çözebilirsek hakikaten büyük bir yükten kurtulmuş olacağım.
Yazma tarihi: 02.12.2014 - 14:10
Sorun yok aslında anlatmaya çalıştığım lisansınızı güncelleyip yeni lisans anahtarınızı hangi domainde isterseniz onda kullanın o uyarı mesajını almazsınız. 6 aylık süre dolduğunda o mesaj yine çıkar. Lisansınızı tekrar güncellersiniz gider ama güncellemek zorunda değilsiniz de.
Yazma tarihi: 03.12.2014 - 21:57
aynı sorun bendede var. upgrade yaptıgında düzelir.
Lisans ProblemiKonuyu başlatan: MakiLee 02.06.2014 Konum: Sık Sorulan Sorular - Tutorial System → IPB Satın Alma Sorunları |
|
![]()
|
Domain Ve Lisans DeğişikliğiKonuyu başlatan: Nobbyy 21.04.2014 Konum: IPB 3.0.x - IPB 3.1.x - IPB 3.2.x - IPB 3.3.x - IPB 3.4.x → IPB 3.x.x Genel |
|
![]()
|
lisans sözleşmesi hakkındaKonuyu başlatan: erdem1907 26.07.2013 Konum: IPB 3.0.x - IPB 3.1.x - IPB 3.2.x - IPB 3.3.x - IPB 3.4.x → IPB Kurulum - Güncelleme - Sürüm Yükseltme Sorunları |
|
![]()
|
ipb lisans almaKonuyu başlatan: Paylasiyorum 28.11.2007 Konum: IPB 3.0.x - IPB 3.1.x - IPB 3.2.x - IPB 3.3.x - IPB 3.4.x → Daha Eski Sürümler - Earlier Versions → IPB 2.3.x → IPB 2.3.x Genel |
|
![]()
|
Ipboard 6 Ayda Bir Lisans Yenileme Sistemi Nasıl İşliyor?Konuyu başlatan: Nobbyy 10.04.2013 Konum: IPB 3.0.x - IPB 3.1.x - IPB 3.2.x - IPB 3.3.x - IPB 3.4.x → IPB 3.x.x Genel |
|
![]() |